Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kargiserispor
Fahri Admin

Nereden: istanbul
|
Tarih: Pzr Şub 24, 2013 4:44 pm Mesaj konusu: |
 |
|
belediye duan etsin mardin diyarbakır ve elazıg ile aynı grupta yoksa kümeye giderdi
artık hayrettin hoca istifa edermi bilinmez yoksa sansız gol ile yenildikmi der yine
|
 |
kargiserispor
Fahri Admin

Nereden: istanbul
|
Tarih: Pzr Şub 24, 2013 4:45 pm Mesaj konusu: |
 |
|
aslanlar gibi mücadele ediyorsunuz helal olsun size helal haftaya pazar spordanda puan alırız
|
 |
maniacas
250'ler Kulübü

|
Tarih: Pzr Şub 24, 2013 6:32 pm Mesaj konusu: |
 |
|
Tamam gençler zor şartlar altında mücadele ediyor saygı duyarız,tebrik ederiz.Ama gel gelelim birazda realistik boyuta.2 sezondur bir aradalar şu top tutma,hücuma çıkma,topları doğru yere çıkarma anlamında hiç mi geliştiremezler kendilerini.Bu dediklerim olsa bugün vana 3 atarlardı,daha önemlisi ligde kesinlikle kalırlardılar.Kocaelispor bunun en iyi örneği Çorum bld.nin üzerindeler -3 puanlarına ramen..Kapanıyoruz,topu alınca doğru noktalara aktaramıyoruz.9 numara bugün pres yapıp gönülden oynasa,yada hoca hücuma iki değişiklik birden yapsa bugün yine kazanırdık.Hakemlerde bizi eziyor.3 tane net kırmızı kartı vardı van bld.nin. Hadi o neyse ama hızlı oynayıp bariz gole gittiğimiz taç atışından ofsayt diyerek oyunu durdurdular.Daha sonra tekrar kullandırdı taç atışını.Kalecimiz kendini geliştirmiş,refleksleri gelişmiş çok net kurtarışlar yaptı bugün |
|
Başa dön |
|
 |
taner19
Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Şub 25, 2013 8:16 am Mesaj konusu: |
 |
|
olur böyle şeyler arkadaşlar çocuklar daha toy ,fakat daha temkinli oynarlarsa gidecekleri takımlarda daha faydalı olurlar .neden gidecekleri takımlar dedim ,ben inanıyorumki bu sezon bu çocuklardan 5-6 tanesi gider çünki çorumspor şu an itibari ile geleceği kurtarma peşinde olmalı ,bu sene mucize eseri ligde kaldığını farz edin seneye aynı sıkıntılar ve sorunlar boy gösterecek.o yüzden şu an bu takım için mücadele sergileyen gençlerimizi tebrik ediyor ilerleyen haftalarda oynayacakları müsabakalr için başarılar diliyorum . |
|
Başa dön |
|
 |
hedefsp_19
100'ler Kulübü

|
Tarih: Pts Şub 25, 2013 10:22 am Mesaj konusu: |
 |
|
ya arkadaş erol , osman .. larla bu takım maç kabetmiyosa sezonun ilk yarısı bu adamların lisans sıkıntısından dolayı oynamalarını engelleyenleri gerçekten tebrik etmek lazım inanamıyorum yaa nasıl böyle bişey olabilir , bu adamlar oynayıp birde en azından sene başındaki kadro korunsaydı takım şimdi çok rahat konumda olurdu bunu ben demiyorum son 3 haftalık periyot bunu gösteriyo ..
neyse çıkmamış candan ümit kesilmezmiş inşallah sürekli iyi sonuçlar alarak lige tutunuruz .. |
|
Başa dön |
|
 |
fatihvar19
1000'ler Kulübü

|
Tarih: Pts Şub 25, 2013 9:03 pm Mesaj konusu: |
 |
|
Oynanan futbol bızlerı az çok azda olsa ümitlendırıyor yalnız 2 mac ard arda puan alsak devamı glr dıye dsnyrm
3 Oyuncu sezon başından beri oynasaydı şuan 20 puan çok rahat vardı ve düşmezdik
|
 |
taner19
Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Şub 26, 2013 8:17 am Mesaj konusu: |
 |
|
fatih kardeşim olsayla bursa bir araya gelseydi koskoca bir vilayet olurdu.artık bunları düşünmenin bize bir faydası yok ama bizler taraftar olarak çorumspor nerede olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapıp bu kulübü ayakda tutmaktır bakıyorum yazılara herkes sanki çorumspor kanserli bir hastaymış gibi oluruna bırakmışlar ,ama bir düşünseler ne kadar çok kanser hastası tedavi olmuş bunu anlatmak bu saatten sonra bizlere yani gençlere düşüyor .evvel zamanda görev yapmış amigolarımıza saygılar sunarken onlardan devr alacağımız bu bayrağı ben şahsım ve ekibim adına taşıyabildiğimiz kadar ileriye taşıyacağız .bundan kimsenin tereddüdü olmasın .herkese saygılar . |
|
Başa dön |
|
 |
|