|
CORUMSPOR 1967 WEB SITESI: Forumlar
|
|
|
|
|
 |
|
Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
CriminaL
Admin

Nereden: Kale arkası
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 3:31 pm Mesaj konusu: |
 |
|
hakem hatasından nasıl 6 gol yiyorsun yaw? bana biri analtsın bunu bırakın bu işleri kırmızı kart yok penaltı yok..
|
 |
FrDgLr
Admin

Nereden: Tekirdağ
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 3:53 pm Mesaj konusu: |
 |
|
maçta sarı kart bile yok sanırım
|
 |
adige
Fahri Admin

Nereden: İÇİNDEN
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 4:05 pm Mesaj konusu: |
 |
|
bırakın bari onurumuzla düşelim. eğer bu maçta şike varsa ki tüm olaylar oyle gösteriyor yazıklar olsun |
|
Başa dön |
|
 |
indispensable
500'ler Kulübü

Nereden: Ankara
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 5:55 pm Mesaj konusu: |
 |
|
CriminaL demiş ki: |
hakem hatasından nasıl 6 gol yiyorsun yaw? bana biri analtsın bunu bırakın bu işleri kırmızı kart yok penaltı yok.. |
aynen dün aynısını söyledim taner abiye hakem maça etki edecek ne panaltı vermiş nede kırmızı kart var. hemen hemen her maçımızda hakem hataları oluyo ama böylesi hiç olmamıştı. ilk yarı 3-0 maç sonucu 6-3 bu hakem hatasından kaynaklandı demek son derece yanlış. hakem kötüde yönetse 45 dakika da 6 gol yenmez be arkadaş.
|
|
Başa dön |
|
 |
SonOsmanli
Admin

Nereden: almanya-gelsenkirchen
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 5:56 pm Mesaj konusu: |
 |
|
şimdi maçı 200 milyara bağlarlar 4-3e )) |
Demiştim beyler yönetim dediğiniz kim elinde iddaa kuponu dolaşan adamlar.Derhal istifalarını versinler seviyesiz herifler..
|
isin özeti budur.binlerce kez yaziklar olsun hatta Allah belanizi versin diyorum.küme düsmek hatta bu durumlarda olmak dahi bu kadar üzmemisti ama bu macin resmen satilmasi tam bir hayal kirikligi yaratti...
|
|
Başa dön |
|
 |
CriminaL
Admin

Nereden: Kale arkası
|
Tarih: Prş Mar 07, 2013 10:56 pm Mesaj konusu: |
 |
|
kisme açık açık şike yaptım demez zaten ben futbol federasyonuna sesleniyorum lütfen bu maçı incelesinler.. BİZİM DUYGULARIMIZLA TÜRK FUTBOLUYLA KİMSENİN OYNAMA HAKKI YOK BEN İÇERDE SANDIKLIYA 1-0 YENİLDİĞİMİZ MAÇIDA İZLEDİM ÇOCUKLAR YOLUN HENÜZ BAŞINDAYDI VE 90DAKİKA TOP OYNATMADIK BU KADAR AÇIK VE NET KONUŞUYORUM SANDIKLI DÜZENLİ HALI SAHA OYNAYAN Bİ TAKIMA BİLE 45DAKİKADA 6GOL ATAMAZ KİMSE BANA HİKAYE ANLATMASIN...
|
 |
FrDgLr
Admin

|
Tarih: Cum Mar 08, 2013 10:59 am Mesaj konusu: |
 |
|
topcular ve hocalar hakemin çok sert müdahelelere prim verdiğini söylediler.
|
 |
FrDgLr
Admin

|
Tarih: Cum Mar 08, 2013 10:59 am Mesaj konusu: |
 |
|
sandıklı inşallah küme düşersin
|
 |
GeNc
Forum Yöneticisi

Nereden: ÇORUM VATAN / ANKARA MEKAN
|
Tarih: Cum Mar 08, 2013 1:56 pm Mesaj konusu: |
 |
|
Çorumspor’un Çarşamba günü deplasmanda karşılaştığı Sandıklıspor maçı alınan skorla tartışma yarattı. Kümede kalma mücadelesi veren rakip Sandıklıspor karşısında ilk yarıyı 3-0 önde kapatan Çorumspor’un ikinci yarı kalesinde gördüğü 6 golle sahadan mağlup ayrılması farklı oyumlara neden oldu. Paylaşım sitelerinde maçla ilgili yapılan yorumlarda Çorumspor’un maçı sattığı yönündeki iddialar üzerine Çorumspor’dan açıklama geldi. Çorumspor Genel Kaptanı Yetkin Özbey, Kulüp Müdürü Bilal Gökmen ve futbolcu Osman Bodur, Sandıklı maçında yaşananları ÇRT’ye anlattı.
Yetkin Özbey ve Bilal Gökmen devre arasında Sandıklıspor yöneticilerinin hakem odasına girdiğini ve ikinci yarının yaklaşık 10 dakika gecikmeli başladığını söyledi. İkinci yarıda Çorumsporlu futbolcuların saha içerisinde küfür, hakaret, faul ve rakip takımın tükürüklerine maruz kaldığı ve hakemin bu olaylara göz yumduğu iddia ediliyor. İlk yarı rakip karşısında çok üstün bir futbol oynadıklarını 3 gol atarken rakip kalede çok sayıda da net gol fırsatı yakaladıklarını anlatan Yetkin Özbey, ancak karşılaşmanı ikinci yarısında rakip takımın futboldan uzak hareketleri, faulleri ve küfürlerine maçın hakeminin sessiz kaldığını öne sürdü.
Özbey “Müsabakada sanki iki ayrı yarıda iki ayrı takım ve iki ayrı hakem vardı. Bizim takımımızda genç ve bu tür konularda tecrübesiz olması aleyhimize olmuştur. Sonuç olarak mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Bu şekilde mağlup olmamız bizim açımızdan daha da üzüntü verici. Takımımızın mücadelesinden, özellikle ilk yarıda ki oyunundan son derece memnunuz. İkinci yarı bu yaşta ki genç insanların kaldıramayacağı şekilde saha içerisinde rakip oyuncuların baskısı, hakaretleri ve centilmenlik dışı hareketlerine birde hakemin ikinci yarıda değişik maç yönetmesi neticesinde farklı mağlup olduk. Çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde maçı ikinci yarı bıraktılar sattılar diye ibareler var,sandıklı maçını izlemeyen o atmosferi görmeden yorum yapıyorlar,ne futbolcular ne teknik heyet nede yönetim maç satmaz bunu herkes öle bilsin,futbolcularımız sahada gereken mücadeleyi yaptılar ama hakemle birlikte Sandıklıspor’u tutamadık. Saha içinde futbolcularımıza küfürler, tükürükle, dirseklerle takımı hakemle birlikte takımı sindirdiler” dedi.
Kulüp Müdürü Bilal Gökmen’de ikinci yarıda sahada farklı bir hakemin olduğunu söyledi. Gökmen “Devre arasında takımımızı sahaya aceleci bir şekilde çıkardılar. Sonrada Sandıklıspor idarecileri hakemin odasına girip 5 dakika kadar kaldılar. Müsabakanın ikinci yarısı 7-8 dakika kadar geç başladı bu yüzden” dedi.
Gökmen “Ben burada şunu gördüm sahipsizliğin tarifi bu olsa gerek. Küçücük bir ilçenin takımına nasıl sahip çıktığını izledim. Ve koskoca bir ilin takımını ne kadar yalnız bıraktığını gördüm. Sahipsizlik bu olsa gerek sanırım” diye sitem etti.
Maçtan sonra fecebook ve bazı internet sitelerinde “Çorumspor maçı sattı” şeklinde yorumlar yer aldığını söyleyen Gökmen, “bu yorumlar bizleri özellikle futbolcu kardeşlerimizi son derece üzmüştür. Biz nasıl deriz 16-17-18 yaşında ki bir gence sen bu maçı sat, ver, gevşetin falan…. Böyle bir şerefsizliği adiliği nasıl isteriz onlardan? Orada yaşadıklarımızı bilmeden, maçı seyretmeden ve burada oturduğu yerden yorum yapmak ne kadar basit değimli?. Bu yorumu yapanların acaba bu zamana kadar Çorumspora ne katkısı olmuş?…. Bizim takımımız böyle hakaretleri hak etmiyor” dedi.
Osman Bodur’da açıklamasında “İkinci yarıda sahada, dirseklere, tekmelere, itmelere göz yuman, hatta Abdussamet’in kafasının tükürüklerle dolmasına göz yuman bir hakem vardı. Rakip takım oyuncularına kaş göz işaretleri yapan bir hakem vardı” dedi.
|
 |
GeNc
Forum Yöneticisi

Nereden: ÇORUM VATAN / ANKARA MEKAN
|
Tarih: Cum Mar 08, 2013 1:56 pm Mesaj konusu: |
 |
|
Osman Bodur’un Açıklaması
“İkinci yarıda sahada, dirseklere, tekmelere, itmelere göz yuman, hatta Abdulsamet’in kafasının tükürüklerle dolmasına göz yuman bir hakem vardı. Rakip takım oyuncularına kaş göz işaretleri yapan bir hakem vardı” dedi.
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
smartDark Style © 2002 Smartor Ported for PHP-Nuke by nukemods.com