|
 |
|
CORUMSPOR 1967 WEB SITESI: Forumlar
|
|
|
|
|
 |
|
Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kunaguero67
Aday Üye

|
Tarih: Pzr Hzr 16, 2013 10:59 pm Mesaj konusu: Futbol |
 |
|
Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar ben Çoruma okumaya gelecem ama Çorumdada futbol oynamak istiyorum. İyi futbolcuyum kendime güveniyorum . Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilirmi. 3.lig Bal ligi farketmez. Sadece futbol oynamak istiyorum. Bunu burdan yazma sebebimde eğer bi takım olursa üniversitemi 2.öğretim yazacam. Denemeye falanda gelebilirim. Yardım etmek isteyenler lütfen bana ulaşsın |
|
Başa dön |
|
 |
kunaguero67
Aday Üye

|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 1:48 pm Mesaj konusu: |
 |
|
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu ya . |
|
Başa dön |
|
 |
CriminaL
Admin

Nereden: Kale arkası
|
Tarih: Sal Hzr 18, 2013 1:58 pm Mesaj konusu: |
 |
|
Çorumda sadece 3.ligde belediyespor var Çorumspor bal ligine düştü fakat baldan devam etmicek ligden çekilecek.Belediyede kendi yandaşları hariç kimseyi almaz kardeşim sen okuluna bak futbol i,çin tercih yapıyorsan çorumu yapma.
|
 |
GeNc
Forum Yöneticisi

Nereden: ÇORUM VATAN / ANKARA MEKAN
|
Tarih: Çrş Hzr 19, 2013 10:38 am Mesaj konusu: |
 |
|
ÇORUMSPORUN ESKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ALİ GÜNEŞ UEFA AVRUPA LİGİNE KATILACAK FUTBOL TAKIMININ BAŞINA GEÇTİ...
Türk teknik adam Ali Güneş,Makedonya First Lig takımlarından FK Korizont Turnovo takımına iki yıllık imza attı.Makedonya'da ilk defa bir Türk teknik adam çalıştırıcılık yapacak.UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak olan FK Korizont Turnovo takımı geçen sezon kendi liginde üçüncü oldu.
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
smartDark Style © 2002 Smartor Ported for PHP-Nuke by nukemods.com